vivalavita - żyj zdrowo

<< wstecz

Osobisty dietetyk

Za 4 dni Dzień Matki
Data dodania: 2016-05-06
Ocena: 5 / 5

Pasztet z czerwonej fasoli z cebulą


Pasztet z czerwonej fasoli z cebulą
Pora dnia: Śniadanie, Przekąska, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Gotowanie
Kcal: 596
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 298
Rodzaj dania: Wegańskie, Wegetariańskie
Stopień trudności: 2 / 5
Czasochłonność: 3 / 5
Koszt dania: 2 / 5
SKŁADNIKI:
Pietruszka, natka 200 g (1 x pęczek)
Fasola czerwona, surowa 120 g (6 x łyżka)
Cebula 70 g (1 x małej wielkości)
Oliwa z oliwek 10 g (1 x łyżka)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

sól, pieprz, słodka papryka czerwona

SPOSÓB WYKONANIA:

Ugotowaną fasolę przepuścić przez maszynkę lub zblendować, doprwić przyprawami, popieprzyć, posypać drobno pokrojoną cebulą, dodać oliwę i wymieszać. Podawać ozdobioną zieloną pietruszką.

 

<< wstecz
Pełna wersja vivalavita.pl | Informacje

Copyright © VivaLaVita
Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB