vivalavita - żyj zdrowo

<< wstecz

Osobisty dietetyk

Za 3 dni Międzynarodowy Dzień Dziecka
Data dodania: 2016-05-03
Ocena: 5 / 5

Makaron z pieczarkami i łososiem


Makaron z pieczarkami i łososiem
Pora dnia: Obiad, Kolacja, Podwieczorek
Smak: Łagodny
Sposób przygotowania: Gotowanie + smażenie
Kcal: 684
Ilość porcji: 2
Kcal w 1 porcji: 342
Stopień trudności: 2 / 5
Czasochłonność: 3 / 5
Koszt dania: 3 / 5
SKŁADNIKI:
Pieczarka uprawna 800 g (40 x sztuka)
Cebula 110 g (1 x średniej wielkości)
Łosoś, wędzony 100 g (4 x plaster)
Makaron 90 g (1 x szklanka)
Pietruszka, natka 24 g (4 x łyżeczka)
Czosnek 10 g (2 x ząbek)

* w celu sprawdzenia wartości kalorycznej poszczególnych składników proszę kliknąć na nazwę
DODATKI:

pieprz, sól

SPOSÓB WYKONANIA:

Ugotować makaron. Pieczarki podsmażyć z cebulą, następnie dodać łososia pokrojonego na plasterki. Gotowy makaron odcedzić, przełożyć na patelnię i wymieszać z pozostałymi składnikami. Danie posypać posiekaną natką pietruszki.

<< wstecz
Pełna wersja vivalavita.pl | Informacje

Copyright © VivaLaVita
Login:
Hasło:
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się FB